Translate

Saturday, June 11, 2011

ouh my dear..


my 1st weekend at kms..everything run smoothly...malam pertama tidoq sesorg dlm bilik punn i managed to face it dgn jayanyerr,*thou mlm tadi tetibe je wing aku kat blok vega bega the building tuh blackout*muehehe..

i wanna go back home actually..nak amek note2 f5 yg ade bertampal2 kat dinding kuh itu..haiyooo..idk why at here,i feel so dumb in chemie..padahal dulu tiptop je kalu bab chemie2 niyh kan..pastu physic yg dulu aku was like wt heck ?sekarang niyh kat sini mcm maju semacam je..hohohoho..mymind is out of control oredy,,adoyaiiii..so cannot go lahh meyh..

what scare me most at this time is = quizzess!!! next week the quizess gonna make my mind turn 180 tertunggeng terbalik lahh jawabnyerr...maths n chemie...ouhhhooohhooo...i hate surd n log..thou many people said it's easy but for me..dari dulu lagi aku mmg lahh problem dgn menatang log2 niyh..tensi + phobia gileryhhh nampak word LOG niyh kan..sape ntah yg BAIK sgt terbitkan rules of log niyh hah?meyh sini aku nak saman sikit!! menci betoll ahh..*aku tgah meluahkan perasaan..if u felt annoyed.do leave my page now!*huh!
pastu mole2 segala niyh..dari dulu lagi otakku mmg salu gagal bg coperate yg baik if melibatkan kiraan mole niyh kan..so when its come to mole calculation and sewaktunyerrr dgnnyerr i soo like..WTF GILERRR MEYH!! SKIP BOLEYH X?
im just keep wondering..boleyh x aku buat quiz utk chapter2 for both subject??it wud be easier for me..conpem n dgn condifen neyrr aku boleyh beat 100 marks tu taw..tapi chapter 1 ??alamak! 80% plak tuh..hurmmm...sooooo huhuhuhuhu lahh kann..

last week keja aku jadi pembantu mppb..lagilahhh aku macam xcukup tanah nak buat segala benda..run here run there..tercicir kaki kaki kuh..haiggoo!dusyummm gileryhh..



a part of my heart is crying...
why?idk..i've no answer..u pliss tell me why..
payahnyerrr hidup iniyh..semua menda nak kena ade cabaran..penat dahlahh...ohhh dear ayuni..pliss cheer up dear!!!dont let your spirit down..
smile ayuni smile!!


my words for my fellow friends at kms :

first of all...i wanna say that im so glad for knowing each of you *eventhou ade yg masih belum ku kenali*

 for me..u're a part of mylife now..here[kms]
we gonna prove to the outsider that we're the
great one..we can hit the world cause we're the best..once we united as one..we'll be much more stronger than ever..so do help those people that seek for your  help..dont let them down..pull them up..together we succeed..remeber!! 

TOO MUCH EGO WILL KILL YOUR TALENT
DEAR

No comments:

Post a Comment