Translate

Friday, September 2, 2011

me.surgery and raye stolie..

since many of you didnt know what i've faced last few days..so here.i gonna tell you lahh kan..hurmm

surgery?minor or major? answer is major..
why?
because due to continous toothache..
see the doctor and he said..ade masalah dgn yrat saraf gg geraham bgsu saya..
gg geraham nak naik,tapi xade space..jadi dy tumbuh senget..then urat saraf gg geraham bgsu dah pun melingkar berserabut kat gg yg hadapan tuhh...jadi if doktor pakai cabut je gg tuh,maka pendarahan tanpa henti akan berlaku..and saya plak akan ke kubur lah jwabnyerr..


di pendekkan story,
pada 25 ogos yg lepas..saya dimasukkan ke hospital ampang puteri untuk menjalani opc surgery..doktor gerudi 3 teeth of mine..sakit wooo~~ bius satu badan...

makan lgsung xboleyh..bercakap pun sama...seminggu saya minum air shja..tapi alhmdullilah pada raye kedua..saya dah boleyh makan bubur nasi.lega lah sikit..and saya dah boleyh cakap sikit2..

*nak cakap bnyak2 mcm slalu dah xboleyh..takut jahitan terbuka..

bytheway, doktor cakap if saya xbuat operation tuh maka saya akan kena cancer mulut then die lahh..so that's why lah my dad terpaksa spend money to save me..huhu tq papa,love you papa!!

it's soo costy..7000..hurmm..itu jelah nak bitau..ouh yaa..seminggu sebelum saya operate,kawan ayah saya meninggal gara2 this same surgery..al-fatihah for him..conclusion.jaga gg anda!

3 comments:

  1. huu....u baru citer pn, gigi i dah ngilu2..hahaha.

    ReplyDelete
  2. taw xpe...seminggu just telan air je..my weight turun mendadak 7kg..cool kan??wink wink

    ReplyDelete