Translate

Monday, June 13, 2011

messyy nite ever...


last nite..at the first tyme blok vega bega the building bergema dgn suara merdu ku..huhu*merdu ke??* layan jelahh..kalu dah perasan sedap tuh nak buat guano lagi kan...

malam tuh..after aku siap bermandi peluh bagai nak rak di tennis court..aku balik2 je blok then people vega semua duk pakat cakap panazzz...aku yg macam blurr2 niyh punn tayelahh..awatnyerr panas??pasanglahh kipas..last2 aku yg kena slash..dorg habaq kat aku yg once again blok bega vega building niyh ditimpa blackout..haigooo..nyampohhh betullah aku..terus rase mcm nak maki hamun org jelahh kan..tapi aku still boleyh cool down lagi..so after maghrib at 8.30 aku pun dgn lantangnyerrrr suh bebudak vega niyh turun..hajat dihati nak amik name budak2 yg bawa barang terlarang je...tapi tetibe lahh plak ade manusia2 mane ntah suh aku masukkan sekali pemilihan ajk2 tuh semua..hasilnyerr..memanglahh  memberangsangkan..tapi sooo sgt serabutt meyh..ramai gilerr kut..kitorg terpaksa trimmed balik and shortlisted balik name2 calon2 ajk2 tuh semua.immm soo sorryy..yelahh....xnyempat aku nak prepared elok2..korg pun tgok sendiri kan..aku dgn muke penuh shameless nyerr tutun pakai short steng..baju tidoq and cardie je..mcm hampehh gileryhh..pastu boleyh plak aku buat gilo aku g dkb2 dgn dressup cmtuh..mmg lahh terbaikk...
well korang..SELEKEH ITU STYLE..SERABUT ITU TREND..JANJI U ROCK GIRL!! YEAHHH MEE!!

Korang ade berAanii 
kerrr nak pakai baju mcm tuh cam aku..mesti tak kann?yelahh..sume pakat stok nak cover cun je..aku standard nak nampak kacak je..yelahh aku kan segak..muahahaha..what??nyampah with words..so shud i care?hahaha.....

it's my terrority lahh bro..so its up to me lahh kan nak update ape punn..ouhh yaa...perangai aku niyh gegiler banyak sebenarnyerr tapi i cant showed it up here cuz i dunnot found yet u people yg satu kepala sama gue..dassyummm..,muncul2 kamu kawan2 ku..ku seru dirimu..heheehe,,barulah seronok nak buat prank sume...kite niyhh studi2 juga..tyme memain kite memain jugalahkan..hehehe...yg penting 4flat in hand kutt...

dahlah..ketiaq pun dah bau masem jee..mane xnyerr..balik2 maiin terus blogging..hahaha..nampak sgt aku malas nak naik atas sebenarnyerr sekali nak sejukkan badan sebentarr..hehehe....oklahh bye guys......


muahxmuahxmuhaxxx