Translate

Saturday, July 14, 2012

facebook before we face-book!

yeeeehaaa! assalamualaikum semua rakyat jelata beta..*koya jadi rajo menta deh*

pada malam yang sungguh hening ini,beta berasa amat bersyukur ke hadrat illahi atas limpah rahmat kurniaan yang diberi. alhamdullilah. rakyat2 ku mesti sudah sedia maklumkan yg UPU result dah tubik. so i posted mine place and my course too (check kat lastest entry)
that entry sempoi je,snap pic terus publish..eksited sgtlah katakan..well,dlm beta duk bergumbira ada juga rakyat beta,sahbat beta yg berdukacita. jadi,beta cuma mampu titipkan doa buat kalian semua agar perjuangan kita kelak akan dipermudahkan oleh-NYA.

civil engineering is my top and my goal after i kiskout bio and stop dreaming to be a doctor..*drop bio sebab spm result xcun,padahal boleh je nak recover balik tapi dah perpatah arang berkerat rotan dgn bio*

jadi,apa yang beta dapat inilah yang terbaik buat beta. insha'allah. walaupun bonda dan ayanhanda beta nampaknya tidak begitulah se-eksited state mcm beta sebab mereka hope beta dpt kos pendidikan. hurmmmmmmmmmm..........

sorry pa..sorry mi...it wasnt because i dont put that course into mylists,i do put it cume i have no luck to be TESL tece lah ..*mana taknyerrr,grammar pun lari lintang pukang lagi,tak berapa sihat lagi..macam mana mau ajar itu olang maa?? u tell me lah *

ape2pun..beta bersyukur sebab dpt kos yg beta mahukan and go to place that i want to go,cume bukan UTM lah kan..it's UTHM..ade H je disitu,jgn tertinggal terlepas tengok plak.


yg bestnya lagi,ramai plak sedara mara beta duduk sana,bahkan my pakcik puye bini is one of lecturers there. how ohsem is that? ohsem kan??hehe...plus,ade banyak tempat persinggahan! i loike loike verry the muchiee..hehe*hotel free* kuikui..^_^

and paling penting,i nak sgt gie singapure-pure..heee..seberang je tuhh..kau hado?haha..

mohle kita gie johor meh..lai lai..

ohooiiii..lupe plak,semua yg kat atas mcm lari tajuk kan?haha..well,nak main game,nak layan fb sampai tak tidur2..nak buat ape semua keja yg kreatif unik sume,inilah timenya.perfect one time i tell you,nak kurus kan badan pun cun juga sebab pahni dah kena fokus maa to study.. no more play2 around..can still play tapi kena belajar sampai score betul2 lah. kasi layan our life the UNI dgn sebaik-baiknya! make it years that can make u proud to share and storie-morie to your childs one day.

#stop here,lenguh tangan taip using only one hand,other hand pakai inai..and it's midnight already so let have some rest jum..see you next time rakyat2 ku semua!! dont miss-miss me yaaa..

=.=' perasan ada org miss kat beta..haha

so..FACEBOOKLAH DULU BEFORE WE HAVE TO FACE-BOOKS AGAIN!