Translate

Sunday, July 29, 2012

mari merungut!

can you see the header above say what? it's merungut time, complain something.
arghh..

before i forgot, assalamualaikum!

yaa.. im here nak merungut ..
im so stress and worried about my car license..im not even get L yet padahal it almost past 3weeks kot i passed the test. whattheheck gile??

one of my friend amir yg i kenal kat sana,car test academy tuh already proceed to next level..practicing and learn how to drive-in the car padahal we went to kpp,taking car test bahagian 1 and bengkel sama2 kot..

nih yg aku bengang ni!!!!!!!!  i tried many times hantar messages sume kat abg driver tuh tapi dia tak balas pun and kadang2 tu tak angkat hp pun! how dare you! duit ape sume aku dh bayar kot! erh,duit nak laju je,kerja tak jalan..cakap je reti potpet sana potpet sini tapi hasil apa pun  takdak! harrraaaammmm!!!

aku dah nak reg-in mask blaja 2nd of sept ni dh and when i asked my fren amir,dia cakap paling awal test jpp pun this 7 sept..hah,mmg aku DEKAT giler nak balik amek test. aku mmg angin nak meletop lah kan..

dh lah nak amik test jpp uh at least kena tggu lesen L cukup sebulan..mmg lahabau puye org. aku sakit hati betul lah dgn kau. dh tau diri tu ade mcm2 puye bisnes pehlis lah adekan work schedule or hold on dulu yg tak penting sume tu..and if you rasa you cannot handle this stuffs sume,tak payah lah nak tarik masuk org dh..aku geram nih dgn kau bro..lu cakap tak serupa bikin kot.
APA CERITE NI BRO? LU BANYAK LANGSI LAH SAMA GUA INI MCM..


arghhhhh!!!! aku marah betul dgn kau niyh bro..kau jgn sampai aku bakar ganyang kau nanti. geram giler..


aku pakat suruh ramai2 boikot tempat kau kan saja je kau bankrupt.

#dlm hati mmg ade rasa mcm nak suh kau bankrupt,biar ko sodar sikit langit ni tinggi ke rendah!