Translate

Wednesday, November 21, 2012

eazie-wezie talk



ohh hi peeps! assalamualaikum~~

arakian lama sudah beta tidak menuliskan. rindu beta tak ?

ohohoi~~

sebelum beta sempoi-sempoi bercerita tentang hal-hal yang berlaku keatas diri beta, dengan rendah hati dan dukacitanya beta ingin mengkhabarkan bahawa :

BETA JATUH BASIKAL TADI!!! WAAA~~~ SAKIT OOOO..BURUK DAH SIKU BETA. KURANG HANTARAN SERIBU.

oklah..itu cume permulaan story je.. kalau di hitung2 cerita yang ingin di kongsi bersama rakyat jelata semua mmg rasa takkan habis. sebab banyak sangat daa~

beta cuit-cuit sana sini sikitla ye yang mana beta rasa perlu dan beta ingat.

1st :
 minggu lepas was my doom week. Once i woke up, i suddenly felt annoyed to almost everybody around me. i got mad and pissed off easily. NEVER BEHAVE LIKE THAT BEFORE melainkan there's something bothering me and i can't figured it out.

so i'm sorry for those people yang kena fire sembur dengan beta tempoh hari. all the harsh words not really came from my heart. My mind and my manners on that particular day didn't worked well. hoho

2nd :

SILA ANGKAT YR DIRTY PLATE ON PUT INTO THE BESEN .

beta cukup-cukup berbulu mata when i see sekelompok manusia yang macam tak ada sikap awareness in their life ini. After makan,can you please help those working people with put yr dirty plate into the pail provided? No harm at all. it's not about tugas-tugas angkat pinggan ni tugas makcik makcik kafe but it's reflects our manner. LAGIPUN, THE BESEN DAH DISEDIAKAN.



3rd :

test week! what a hectic moment ever! during test week memanglah banyak betul temptation yang datang menggoda nafsu untuk tidak belajar. Walhal bila time free free tak pula rasa macam nak buat all craps stuffs tu semua. haiyyaa!


but but but~~ alhamdullilah, i proud to myself because i'm not blank like before
 (1st time ambil test in degree)means i have ideas on how to tackle that questions.

hopefully i can do better for my final. INSHA' ALLAH.
#struggle hard, insha'allah it'll pay off.


right after i done my test semalam.. i terus je beli selendang tudung. so below is the attachment of pics yang tengah perasan. harap maklum..TENGAH PERASAN!!

hehe ^_^