Translate

Friday, May 31, 2013

belog berhabuk berkepok!

hello buddy buddy! haii haii haiii!!!!
ok eksaitednya aku..hurmm hurmm.. well sebenarnya tengah sedih okay since my mr V (adi)  tamo ikut den p tgk wayang cerita epic malam ni. bencinyaaaaa!!!

dahlah dia tuh last sem dah kat sini, next sem dah xde kat sini..i just nak create moment je dgn dia. moment of us. haisshh. memanglah he's not even my special one ke apa kan but still lah. he own my heart. every single seconds i keep thinking about him. so maafkan aku jejaka lain. hewhew.. bukan sebab anda anda semua xensemmm tapi cuma dia adalah dia. my only and one ADI. biarlah lantak pi lah orang nak cakap muka dia macam penyangak ke dia macam playboy ke apa ke aku tak kisah. since i soo nailed to him. Am i blind? yes! maybe i am.

when people keep asking me why him? why yun why? it's because it just him. boleh faham tak? hahaha. so stop asking me why ehhh..


eh eh..korang nak tau tak. actually yes i done confessed my feelings kat dia on one night tuh since i can't hold back perasaan jealous aku time tuh. seriously aku burst out gegiler kut malam tuh. dari A-Z aku bitau dia awat aku xsuka, aku rasa marah semua bila ada orang lain rapat dengan dia. aku bitau kat adi yang yes aku suka dia. i told almost everything dengan dia. so i rasa tamak and xnak share sikit pun adi tuh dengan orang lain. TAK MAHU! then he told me that he have loads of friends. iyerrr..aku tahu lah kau ada ramai kawan. aku pun ada ramai kawan.. tapi kawan jadah apanya kol pepagi buta pukul 2 pagi weiiiii? menyirap lah kannnn!! hishh hishhh~~

admit that since that day i been quite cold toward him. macam panas hati je. sayang rindu nak having chats dgn adi tapi rasa ego menyekat nak buat mcm tu. yelahh rasa mcm trauma pun ada. sadis kan?

but then, after few suram day. we're getting better. i do love him hard. knowing that he gonna left the U soon killing me inside. next sem totally a tough sem for me i guess. aku daftar subjek lewat due to system down so i have to separate with my old klazmates. terchampaks gila jauh. then no more old rummies. semua pun dah bawa haluan masing2. aku masih dapat kolej kediaman kat dalam U nih but i've to change my rummies and my room for sure. that's soooo dem sad and horrible okay! sumpah lone ranger habis ahh aku sem depan. wishmeluck eh?

and hell yeah, there's no ADI for next sem. no adi to teman me main tennis petang2. no more adi yang datang jumpe me if i got problems and need someone tobe just infront of me and listen apa yang aku nak bebel. ohhhmaiiiii! then sapa nak jadi my next adi? sapa? sapa? yes i do have loads of kawan lelaki but i only have few of them yg bebetul close to me. macam adi. nak harapkan bobsam..dia pun jauh..dengan makwe dia yg sokmo lahh jelly jelly dgn aku. limited woo nak story mory dgn dia.then i only have adi. after nih adi gonna be super duper busy man i guess. sekarang pun dah busy macam harrremmm. yelah busy nak kejar psm semua. hurmmmm~ i rarely meet him and talk to him now sebab dia busy sangat. kecil hati. huh!

kadang2 tuh aku bukanlah nak cakap apa sangat pun. aku just nak dia ada je depan mata aku. kadang2 tu aku bukanlah nak ajak dia keluar jauh2 sangat pun. cukuplah sekadar duduk tepi padang uthm pun okayy. Having a random chats and do nothing. just saving the moment together. itu je. itu pun dah lebih dari cukup buat aku. i need a simple relationship but timeless. sebab i hate complexity. i adore simplicity and i just need it one. i want you adi to be in there. we create the timeless moment together. that's all. it is hard to do?

ohhmaiii.. tetiba aku teringat tentang my final. uolls tau tak my final is just around the corner. minggu depan dah start study week and then one week direct of papers. no gap at all, how osem it that?
 *ikat kepala mode on*

YOU TELL ME LAHH! IS AIN'T AWESOME OKAYYY!

aku macam buntu nak start study apa dulu. semua pun penting. i'm scared kot! i'm scared since i do aim high for this sem. i wanna A DEANLIST be mine again. and it's hard to achieve if there's no hardwork and sacrifices. since kejayaan tak datang bergolek golek. *kalau kejayaan datang bergolek-golek,alamatnya aku lariiiii* hahaha..

dengan sukma punya pressure lagi,hishh hishh...even during final pun sembrong tetap sembrong. workouts tetap workouts. jadah apakah semua ini????!!!!! bencinyaaaaa!

kekadang tuh i asked myself why did i joined this sport ROWING. but to be honest i dunno why. memula tuh yes mmg aku tertarik nak masuk sport nih sebab aku nak apply the scholarship but it's not easy okay. sumpah bukan mudah nak apply semua tuh. i kena korbankan kemulusan kegebuan tangan ,badan dan muka aku. muka aku yang dulu bebas dari anasir jerawat kini nampaknya dh menunjukkan tanda2 awal nak didiami makhluk durjana tuh. kulit yg dulu cerah suci bersih kini makin kelam suram gelap tak nampak apa. lemaks yang dahulu di belai2 kini berguguran jatuh membuatkan badan ini lebih curvy. i loike tapi sengsara wooo nak fitkan badan nih. kau hengat mudah ke hah? *nanges nanges buat badan nih jang oiiii,hargai sikit*

ehh ehhh...panjang gila aku membebel. maaflah. lama kutt tak menulis. jadi laju je jemari kurang mulus ini menari2 menekan abjad. tak ku sedar panjang berjela. dahla asyik membebel je. maap ye maap. den xsengaja. tapiii ini kan belog den..ikut suka hati gua lah. HAHAHAHA


okaylah uolls, iolls nak get prepared for petang nih. iolls nak kena p tarik machine ergo tuh.  iolls ada test 6k ini petang. wishme luck naaa!

nahhh,sila jamu mata. tengoklah gambar ittew nihhh uolls.. hehe


it's me weyh in paper!!! osemmmm

                                                        here my adi mok mok. hahaha

                                                    the three oar-some specky girlliee...



2 comments: