Translate

Saturday, June 15, 2013

Soon to say BYE BYE SEM II and a gratitude to my dearies FRIENDS. Xoxo

Hallu hallu buddy buddy uolls semua!
bonjour!

assalamualaikum..alhamdullilah bersua lagi kita dalam alam maya kali ini..hurmm hurmm. today is SATURDAY 15/6 2013.

It's already a week after a hard tense days. I only left math paper..yahhooo! alhamdullilah.I still managed to stand up and went thru all this madness of final fever week. All papers were answered well,insha'allah. i only could pray and hope for the best.

now, aku duk kalut mengemas barang barang aku yang macam setan lori nih before the day of 20/6 since right after the final ended, i have to go to intensive camp before the SUKMA start. yooo!

kalau diikutkan, inilah sem yang agak mencabar minda hati dan perasaan since i have to deal with a loads of stuffs. entah macam manalah aku still gagah berdiri duk p training petang petang kat stadium tuh dengan setiap malam selasa p hit the gym bagai. and jangan lupa dengan all the tests and tutorials. fuhhh.. kalau diikutkan pada kesibukkan diri ini memang rasa kelaut sgt aku nih. tapi alhamdullilah all those dapat ditangani dengan jayanya. im proud with myself. hehe.

and yesh, tanpa adanya rakan rakan yg turut sama membantu dah tentu i couldnt do all of that things lah kan. one for all all for one lah. kerjasama itu penting!

that's why dalam kehidupan ini kita kena pandai pililh kawan. jangan sampai jumpa dan berkawan dengan manusia yang akhirnya memberi keburukan dan mudarat pada diri kita. ada faham?

sincerely kat sini i nak cakap yg i'm so glad to have FINA..CIQUNN AND DOTTY as my orang kuat dalam my life. with them i shared and create a loads of memories together. mereka ada to shed my tears and to share my joys.


ingat lagi how they're so care on me bila aku kena langgar dengan motor last sem. they were there, helping me out dealing with that little motor guy. moment kitorang p berjimba jimba ke melaka..ke bp mall and all. dunia terasa osem dengan adanya BUDDIES disisi. believe me! if uolls semua ada buddies yang gegila sama macam korang semua,please do me a favor?


love them hard and hargai mereka. jika ada berlakunya pertelingkahan salah faham cepat cepat lah cari jalan to solve it. a true friendship is sooo hard to find. keep it well once u had it. okay?

tipulah kami tak pernah gaduh semua. we had a moment bila ada point2 atau seperkara yg we cudnt agreed semua kan but alhamdullilah kami berjaya atasi semua tu. how osem is that?


osemm kann?? hehe.. hoping that this friendship will last-long. INSHA'ALLAH. we are friends and still counting.. :)

sem depan perhaps we will be split up since aku terchampaks into section lain and dorang in section lain but we still do our best to stick together no matter what.

they know me,they exactly know how crazy i can be and how sensitive i am. so having 'em with me is just more than enough i guess.

US



SI DODOT YANG AKAL PANJANG

CIQUN( OPAH ) AND MIRA 



MY PARTNER : FINA THE HILARIOUS

that's all, xoxo.

YUN

Sunday, June 2, 2013

demam FINAL.

Hallu hallu buddy buddy!

it's me writing this post in early morning. gosh why lah i'm still not sleeping lagi. esok dah start study week kot!! SEKERINYA SEKERINYA!!


OHMMAIIII... but hey hey, awat duk kalut kalut ni cik uyun oii. buat rilek sudah. be rileks!

ingat, kau tuh xleh panik..kang panik kang habis sume xjalan. kau dah buat study plan kan? just follow jelah. believe in yourself dear.

okay..i'm done talking to myself. ahaks!

lets have a some chats with uolls plak..

hurmm hurmm hurmm..nak start guane eh? well i started my day  dengan x p latihan sembrong. AGAIN DI INGATKAN AKU X GIE LATIHAN SEMBRONG! *bajet proud gile x g*
>>walhal rasa bersalah yang amat

haha..i bukan sengaja skip eh, elok sikit mulut tuh kata aku malas. amboiii suke suki kau je eh? well aku sakit pinggang. pastu emosi mcm kacau sikit. nanti kalau aku gie pun setakat row kelaut apa pun xboleh baiklah aku rehat kat bilik and do other duties. like, BASUH,JEMUR AND LIPAT baju. soo lady like tau!

sepanjang harini aku asyiklah duk menge-printout all pastyer papers. BANYAK BAQ HANG! nak muntah rasa mengadap laptop and waiting for all the papers to come out. dah la sumpah slow mcm harrem~~ haiyark!
*pengsan*

but then,till now on sewaktu aku tgh menaip nih pun i'm still not done yet printing. so many maa~~ tunggu lah esok2 plak. dahla aku punya report koko dari hari kelmarin dulu lagi duk set minda nak siapkan tapi haramjadah..report kemana koko kemana.haktuihh sunnguh! ini semua poyo je!

aku bukan apa, kadang2 mai dah idea baik punya nak tulis tapi timing idea tuh mai tuh xcun. time aku tgh mandilah tgh tarik mesin lah. bila aku duk la ready beriye depan laptop xplak mai2 idea tuh..puah doh aku pikiaq xtubik2 jugok..panaslah hati kawe! hisshhhhhh!!!


disebabkan aku mcm ada those of mixed feelings ini hari,maka dengan sungguh xde kejanya aku pun mainlah click2 apps dekat  FB tuh..duk ralit main main dgn all the apps mcm budak kecik tu kan..tetiba ada lah satu apps tuh yg agak membuatkan diri ini terkesima sekejap. amboiih kau ayat pumpangpumpang aku tulis..hahaha <poyo lagi>


meh meh aku nak kasi tengok....sila lihat di bawah :

sebelum tuh, ini sekadar suka2 tau..belog aku kan, nak gedik2 kasi kluar muntah hijau uolls semua pun mmg inilah tempatnya..hehe


kuang kuang kuang... hahaha 

i've told you kang it's part to perasan. so maapkan saya eh? lalalalalalala


dalam hati bergumbira o'lalalalala..hehehe








okaylah..masa untuk tido sambil sengih2..hehe. suka apps nih. muahh muahh xoxo semua. 

shayam uolls!