Translate

Sunday, June 2, 2013

demam FINAL.

Hallu hallu buddy buddy!

it's me writing this post in early morning. gosh why lah i'm still not sleeping lagi. esok dah start study week kot!! SEKERINYA SEKERINYA!!


OHMMAIIII... but hey hey, awat duk kalut kalut ni cik uyun oii. buat rilek sudah. be rileks!

ingat, kau tuh xleh panik..kang panik kang habis sume xjalan. kau dah buat study plan kan? just follow jelah. believe in yourself dear.

okay..i'm done talking to myself. ahaks!

lets have a some chats with uolls plak..

hurmm hurmm hurmm..nak start guane eh? well i started my day  dengan x p latihan sembrong. AGAIN DI INGATKAN AKU X GIE LATIHAN SEMBRONG! *bajet proud gile x g*
>>walhal rasa bersalah yang amat

haha..i bukan sengaja skip eh, elok sikit mulut tuh kata aku malas. amboiii suke suki kau je eh? well aku sakit pinggang. pastu emosi mcm kacau sikit. nanti kalau aku gie pun setakat row kelaut apa pun xboleh baiklah aku rehat kat bilik and do other duties. like, BASUH,JEMUR AND LIPAT baju. soo lady like tau!

sepanjang harini aku asyiklah duk menge-printout all pastyer papers. BANYAK BAQ HANG! nak muntah rasa mengadap laptop and waiting for all the papers to come out. dah la sumpah slow mcm harrem~~ haiyark!
*pengsan*

but then,till now on sewaktu aku tgh menaip nih pun i'm still not done yet printing. so many maa~~ tunggu lah esok2 plak. dahla aku punya report koko dari hari kelmarin dulu lagi duk set minda nak siapkan tapi haramjadah..report kemana koko kemana.haktuihh sunnguh! ini semua poyo je!

aku bukan apa, kadang2 mai dah idea baik punya nak tulis tapi timing idea tuh mai tuh xcun. time aku tgh mandilah tgh tarik mesin lah. bila aku duk la ready beriye depan laptop xplak mai2 idea tuh..puah doh aku pikiaq xtubik2 jugok..panaslah hati kawe! hisshhhhhh!!!


disebabkan aku mcm ada those of mixed feelings ini hari,maka dengan sungguh xde kejanya aku pun mainlah click2 apps dekat  FB tuh..duk ralit main main dgn all the apps mcm budak kecik tu kan..tetiba ada lah satu apps tuh yg agak membuatkan diri ini terkesima sekejap. amboiih kau ayat pumpangpumpang aku tulis..hahaha <poyo lagi>


meh meh aku nak kasi tengok....sila lihat di bawah :

sebelum tuh, ini sekadar suka2 tau..belog aku kan, nak gedik2 kasi kluar muntah hijau uolls semua pun mmg inilah tempatnya..hehe


kuang kuang kuang... hahaha 

i've told you kang it's part to perasan. so maapkan saya eh? lalalalalalala


dalam hati bergumbira o'lalalalala..hehehe








okaylah..masa untuk tido sambil sengih2..hehe. suka apps nih. muahh muahh xoxo semua. 

shayam uolls!


No comments:

Post a Comment