Translate

Saturday, August 24, 2013

i can't please u..

Oii Oyahoii..MASUM oredy TAMMAT like tammat weyhhh! after a hardcore training journey yg theyolls semua alami they deserve what is the best for 'em. ALHAMDULLILAH syukur lah.

well, frankly speakin here im not joining them for the training camp..why? hurmm why eh..SIBUK RAYA SAKAN KUT..the truth why biarlah hati ku ini sahaja yg tahu.

so, i was so eksaited gila nak join tgk dorang row..nak sama2 rasa the spice and the heat of the game..but there's something hal yang mcm tak boleh blah aku rasa actually happened..

the looks..kerek looks..sinis looks semua..pi mampus lah.. honestly aku sangat mood down gila bila aku senyum or try to do something good tapi orang macam can't hargai that things. down gila.. secara zahirnya this team nampak sangatlah bonding kuat tapi inside hanya kami je yang tahu. there's too many conflicts.

note : ini semua dari my view okay.. so if korang rasa tak betul maafkan aku..aku mmg suka assume.

well,the story begins now!

aku bebetul arrived kat sana (batu dam ) on the 1st day of test water.. aku gerak sorang je ke sana dalam aku sebenarnya tatau how pun nak get there since this is my 1st time gilaa p sana naik tren.. so i done my research lah kan.. thanks to google maps for helping me out! sayang kamoo,muaahhh

so, weolls semua sepatutnya stay di UIA but there's a technical problem (malas nak cite) so kami semua terpaksalah stay di NUR HOMESTAY yang tersangatlah daif. Mana taknya we had to go to masjid or tumpang shell just to get our shower done and hajat kecil and hajat besar terlaksana.. hurmm,paham ke tak nih? means weolls ada masalah kegawatan airlah.. dahlah dgn kondisi rumah yg tersangatlah LUAS..luas sangat sampai kami sume duduk tidur bersempit sempitan..wuhuu. ada satu part yang aku kurang gemar tuh kan..dimana kami pada asalnya ada 3 buah bilik..satu bilik adalah dalam 5-6 orang duduk.. so dengan baki game days ada lagi 2 hari ada satu bilik kene kasi balik ke owner homstay tuh since dah ada org tempah which is my room lah kan.. so and the rest of 5 terpaksalah pindah ke bilik yang lain.. the 2 more bilik tuh lah kan.. so early in the morning before weolls semua aku pun dah setel semua barang nak tumpang lah letak barang kat bilik num 1, tapi alahai muka manusia dalam rumah tuh ketat gila! 'siap taye lagi,kenapa letak barang dalam rumah nih? kitorang dah sempit dah"..hurmm aku cakaplah just nak tumpang letak je..tapi itulah,muka ketat nak mampus..aku memang suka manusia muka ketat2 nih,rasa nak bagi makan penampor hah..nampak tak secengitu sekali aku suka dangan manusia muka ketat..nampak tak?nampak tak?


kekadang tuh aku rasa aku plak yg tgh happy terus rasa out of mood gila tengok muka orang ketat2 nih.. terus rasa turn off gila lah.. in the other hand kan, aku rasa macam kedatangan aku macam tak dihargai langsung. aku datang sana ikhlas kut nak tgk kengkawan yang lain race..nak sapot uolls semua tapi korang macam tak meng-alu alukan je kedatangan aku ke sana.. kecik hati den noks. hurmm..well aku bukan lah datang gara2 aku nak kan elaun yang tak seberapa tuh if ada yang kata aku datang nak kan elaun.. if aku datang and tak diberi elaun pun aku tak kisah.. i just want to be there and sapot korang semua tapi if korang rasa aku tak patut hadir kat sana..maaplah.

aku tak sangka korang macam nih sekali tak hiraukan aku just because aku tak mai training raya arituh.. mmg aku nak pi training raya tuh.. and aku tak pi bersebab.. bukan sebab aku lebihkan rasul smpaikan aku xjoin training aritu.. hurmm..sometimes aku rasa aku better shut muy mouth off and just be an observer.

korang tak suka aku ke? tapi kenapa? apa silap aku? can someone tell me part mana yang aku fail? so aku boleh fix it back. i try my best dah cube untuk sayang semua orang. aku dah selalu sangat ingatkan hati aku minda aku supaya think posotif even kalau aku annoyed gila pun dgn manusia tuh aku akan cuba juga ingat kebaikan dia kat aku and aku akan cube pandang dia dari aspek yang baik. tapii.. i fell disconnected dgn uolls semua. i don't know why? hurmm


so, here..

again, from my bottom of heart aku nak minta maaf sangat kat uolls atas kesilapan and kekhilafan aku secara tak sedar mahupun sedar. i can't please everyone. i have my own thoughts. even you pun ada your own thought, we uolls tak gemarkan aku..so, apa boleh buat. i do my best. i love this sport.. and im still here sebab this sport.

No comments:

Post a Comment