Translate

Sunday, December 1, 2013

HALF-ACCOMPLISHED!

hai hai my dears!

apa khabor hooii..lama kan x beborak kat ruangan maya ini. nak buek lagu mana... busy sokmo aihh.

so, today is 1 december people. dah hampir pun dengan final exam untuk this sem. sem 3. walaowehhh.. sekejapnya lahai time flies.. masha'allah.

ok la ok la.. apa motip ek tulis ini petang? well... im just simply scrolling my blog up and down .. then i saw " target to do in this sem"

bila den review balik all.. ada lah yang dah berjaya di capai.. tapi masih ada juga lagi yang dalam progress. huhuhu...


nak tau tak apa je yang dah tercapai and apa yang tak?


1. part academic and sports : hurmmmm.... kennot say yet.

sekarang baru nak on track balik study (doa doa sempat lah ek) and mulai esok baru nak mula official training untuk ke HK (HONGKONG)lalalalala....

2. simple in outfits.. well, im good t it. hehe

3. buang baju and kasut yang berlebihan { kurang berjaya, makin bertambah adalahhhh}
hehe

4. biasiswa sukan .... well, im one the holder of biasiswa sukannn yawww!

5. beli hardisk = done

6. format lappy = done

7. berat bawah 50kg. muahaha,, still stucked in 52-53.. haiyaaaa

8. kereta ? hurmmmmmmmmmm NOT YET

9. vacation = not yetttt

10. debts = done :) muahaha..


itu jelah nak saya beritahu pada kalian semua.. wakaka

No comments:

Post a Comment