Translate

Saturday, June 15, 2013

Soon to say BYE BYE SEM II and a gratitude to my dearies FRIENDS. Xoxo

Hallu hallu buddy buddy uolls semua!
bonjour!

assalamualaikum..alhamdullilah bersua lagi kita dalam alam maya kali ini..hurmm hurmm. today is SATURDAY 15/6 2013.

It's already a week after a hard tense days. I only left math paper..yahhooo! alhamdullilah.I still managed to stand up and went thru all this madness of final fever week. All papers were answered well,insha'allah. i only could pray and hope for the best.

now, aku duk kalut mengemas barang barang aku yang macam setan lori nih before the day of 20/6 since right after the final ended, i have to go to intensive camp before the SUKMA start. yooo!

kalau diikutkan, inilah sem yang agak mencabar minda hati dan perasaan since i have to deal with a loads of stuffs. entah macam manalah aku still gagah berdiri duk p training petang petang kat stadium tuh dengan setiap malam selasa p hit the gym bagai. and jangan lupa dengan all the tests and tutorials. fuhhh.. kalau diikutkan pada kesibukkan diri ini memang rasa kelaut sgt aku nih. tapi alhamdullilah all those dapat ditangani dengan jayanya. im proud with myself. hehe.

and yesh, tanpa adanya rakan rakan yg turut sama membantu dah tentu i couldnt do all of that things lah kan. one for all all for one lah. kerjasama itu penting!

that's why dalam kehidupan ini kita kena pandai pililh kawan. jangan sampai jumpa dan berkawan dengan manusia yang akhirnya memberi keburukan dan mudarat pada diri kita. ada faham?

sincerely kat sini i nak cakap yg i'm so glad to have FINA..CIQUNN AND DOTTY as my orang kuat dalam my life. with them i shared and create a loads of memories together. mereka ada to shed my tears and to share my joys.


ingat lagi how they're so care on me bila aku kena langgar dengan motor last sem. they were there, helping me out dealing with that little motor guy. moment kitorang p berjimba jimba ke melaka..ke bp mall and all. dunia terasa osem dengan adanya BUDDIES disisi. believe me! if uolls semua ada buddies yang gegila sama macam korang semua,please do me a favor?


love them hard and hargai mereka. jika ada berlakunya pertelingkahan salah faham cepat cepat lah cari jalan to solve it. a true friendship is sooo hard to find. keep it well once u had it. okay?

tipulah kami tak pernah gaduh semua. we had a moment bila ada point2 atau seperkara yg we cudnt agreed semua kan but alhamdullilah kami berjaya atasi semua tu. how osem is that?


osemm kann?? hehe.. hoping that this friendship will last-long. INSHA'ALLAH. we are friends and still counting.. :)

sem depan perhaps we will be split up since aku terchampaks into section lain and dorang in section lain but we still do our best to stick together no matter what.

they know me,they exactly know how crazy i can be and how sensitive i am. so having 'em with me is just more than enough i guess.

US



SI DODOT YANG AKAL PANJANG

CIQUN( OPAH ) AND MIRA 



MY PARTNER : FINA THE HILARIOUS

that's all, xoxo.

YUN