Translate

Wednesday, August 14, 2013

bucket of wishlist almost...

alhamdullilah! it's been a week weolls semua menyambut lebaran kan? and i memang lerr super duper busy on the lebaran days.. i memang ada pasang niat nak post sumthin about lebaran a bit before lebaran and my lebaran semua but then ada masalah wifi semua and tambah pula iolls busy nauu uruskan makan minum shabat handai semua.

raya kali ni ada banyak jugalah drama yg berlaku yg actually becoem eyes-opener for me. tapi i tamo cite pasal tuh lagi sebab i ada hal lagi nak bitau uolls semua nih hah!

esok, i ada interbiu utk scholarship sukan! ya Allah betapa gu,biranya rasa hati since this is what i wanted the most sejak i involved in rowing. a step closer now. syukur sangat..

tak dinafikan my wishlist yg i senaraikan untuk this year banyak dah accomplished. syukur alhamdullilah,all the hardship seem pay off now. next,i have to do better than now and hoping for the bst for the next wishlist. hehe

so, i nak minta uolls semua doakan lah i agar dipermudahkan segala urusan sewaktu sesi interbiu tuh..minta2 para panel tuh kesiankan i and sudi terima i as one of the receiver for this scholar. insha'allah,aminnnn!

so malam nih i kene lah study sikit sapa menteri belia n sukan semua.. hah kau, waktu cenggini lah baru nak alert dgn pak menteri..kuikuikui..kalau tidak haramjadah lah aku nak amik port pasal pak menteri semua tuh.. sekadar ingat lupa jelah.. nampak sgt tahap kesedaran semasa kurang disitu.. ishh ishh.

well atleast after interbiu i got some inputs lah kan dari i got nothing..hehe..

so, itu jelah yg nak share dgn uolls semua. semoga kita bverjumpa lagi ekk? will give uolls the update after interbiu esok..insha'allah.

hehe

xoxo,

yun