Translate

Thursday, August 29, 2013

" Em Mey ShEh" MHS! and......... :3

well hallu hallu uolls semua! apa khabar laptopp..apa khabar rakan maya..apa khabar peeps and apa khabar evribodi??


I AM FINE!!!!!!

today is 29/8/2013. semalam was Rasul and Adi's birthday. yeay!

huh, im so bloody tired lah.. ini baru TOT belum masuk MHS lagi...dengan barang semua dalam stor tak boleh nak poie amik lagi nih hah..buntu buntu..

dengan minda aku serabut tahap giga pulak memikrkan next sem punya hal tak setel apa lagi.. dengan jadual apa section apa semua tatau..

new sem new room new rumate..serba baru semuanya...buka bukak baru lah kiranya..aku dah masuk bilik awaii sikek lah compare dengan bebudak (rakan rumate) yang lain since aku terlibat dgn minggu haluan siswa kali nih.. almaklumlah last year jadi kuli (pelajar) adik2 je ikut kata akak2 abam2 fesi.. kali nih biar den plak jaga kamoo semua ye adik2 baru semua..muehehe. SIAPLAH KORANG SEMUA..ini kak yong bakal mengganas lah!


sebenarnya jiwa aku kacau bila melihat kondisi bilik nih.. i need to buy a new bed sheets.. i need load of decorating papers to my desk and almari.. i need a tikar getah or carpet or just a new selipar bilik since kaki i sensitip uolls dengan lantai.. and i so need to get rid half of my clothes since baju banyak and xmuat closet.. hah nampak tak betapa banyaknya barang den? barang siapa yang follow entry aku before last sem 2 aritu tau lah rasanya bape begs aku duk simpan dalam stor tuh..bukan sikek awopp oii..banyak banyak!! 8 begs!


banyak gila kan? itu pun i tak habis pk lagi how lah i nak survived angkut bebarang tuh semua dari stor aras satu blok c ke blok b. quite far jugalah distance dia memandangkan that beg is sooo not ringan kann.. hurmm...



impian aku sem nih aku nak be better than last sem in my academic and sport achievements maintainkan DL,insha' ALLAH . selain tuh, aku nak cuba jadi simple in my outfits.. kalau boleh aku akan and aku nak buang sikit lah baju2 kasut2 yang xberapa nak pakai tuh.. nak saving duit sikek lah since i have not elaun support dah.. dulu sedaplah berbelanja since tetiap bulan masyukkk je hah.. now, kalau zero dalam bank tuh.. mmg kau puasa lah jwabnya jemah jenab oiii.. sebab tu lah aku harap sesangat aku dapat that sukan puya biasiswa..and aku nak apply juga jpa puya..


pastu sem nih juga aku nak beli hardisk and nak re-format my lappy yang dah makin lanjut usianya.. almaklumlah, tuan dia pun dah makin matang (tua) sementelah laptop juga.. nak beli laptop baru guane duit xdop..den nak cekau duit celah mana?? lainlah kalau den ada sugar daddy ke sugarboyfiee ke apa ke..wuu wuuu


And aku nak capai target berat badan 47kg during this sem.. kalau mampu capai kurang dari 47 like 45 ke punnn osem juga..hehehe :)


and aku nak bawa kereta sendiri this sem..means aku sewa ke apa ke kereta bawa p keluar bp lah since pergerakkan aku agak terbatas nak ke mana2 since aku takut nak drive wooo jalan bp nih.. kereta semua laju2.. aku RISAU. so i oredi ask amad jadi co-pilot aku nanti buka sem nih, duduk sebelah jd penguat semangat aku nak drive.. once aku dah yakin yang aku boleh bawa kete alone.. aku suh la amad stop jadi co-pilot aku.. mihmihmih..


jangan dilupa vacation bersama yang tersayang! i badly need a VACATION yang i can do my feberet puya aktiviti.. this gonna be so much fun lah!

- poie pulau ke...
- poie tempat aktiviti lasak ke..

so just like outdoor aktiviti yang mengujakan urat saraf semua lah... hehehe



and yes, setel all debts.. contohnya debts dgn umobil ngokngek and celcom keji yang telah menipu aku.. (burn duit aku cenggitu je )


insha'allah, setakat itu dulu impian yang ingin aku capai yang aku mampu pk kan buat masa ini bagi sem 3 nih..





dahlah, aku mati idea plak dah nak tulis apa..tadi masa mandi macam mencurah2 ideas nak cakap apa.. tp bila dah siap rest atas katil nih dengan kaki lenguh kuasa infiniti minda aku pun macam slow down sikek.. maaplah awopp eh?


semoga kita bertemu lah di lain masa..


ouh yes, again..rasul is being so much sweet like always. semalam dia puya besday.. he called me and kata (ini malam detik 12 ) so esok pagi will be someone yang akan dtg jumpa aku and cakap yg dia ( rasul ) kimsalam.. i thought he's playing around tapi it is dem true.. mmg ada org mai jumpa aku and cakap (tamtam kimsalam)

waa rasa malu, waa rasa terharu sangat.