Translate

Tuesday, November 4, 2014

gemok tembuns

been away for quite long.

do u miss me? haha

i miss to blog but i really really have no time

nak kejar silibus pun duk terhegeh hegeh lagi. apatah lagi nak berblogging

esaimen test semua kelaut. kejar jangan tak kejar sampai rasa nak terkicit hah!

and guess what?

ive gained weight! not so good news

pipi pun dh tembam. lengan peha perut semua pun nak amik part memasing nak tunjukkan diri  ciss sungguh!

wa rasa,wa dah workout juga la since dh off season starting lastweek. hurmmm

makan? agaklah xmenjaga. hoho

and i start to worry now.

aiseymen,whyla payah nau nak kuruih melidi mcm certain people tuh. makan apa pun,maintainn lidi je badan. solid gitu  aku,makan sikit je.. hurmm siaplah kau. gajah lah badan

banyak bende tak setel lagi aku nih. esaimen duk lambai2 dah. rumah pun dh dua hari xdan sapu. duk busy geofest kan. esok geopes lagi,tp yg national puya. takdelah harap tinggi man,tapi harap menang je. atleast menjadi saingan hebat pun dh okay.

No comments:

Post a Comment