Translate

Wednesday, January 1, 2014

Kak Tonn ada henpong baruu..

lalala..kain pelikat..lalalala..

hamboiiih hang yun,kemain gumbira nampak?
kekeke.. well well.. mana tak happy.. paper killer dah habis jawab hoii tahun lepas (semalam, 31 dis 2013) .. kekeke.

ini hari, sudah masuk 2 january woii. i'm now,legally can throw my vote for my nation!  Jyeahhh. OSEM :)

not so happy with that number, but babe.. shall i say age keep increasing or reduce slowly by time? pick one that you think is the best. mihmihmih..

Alhamdullilah I still can hirup a fresh air of 2014. Thanks Allah!

well people well.. back to our diskusi lah kan...
i'm here tonight (early in the morning to be exact. 2:10 am (while typing this)...) just wanna share some news about me..
lalalala...

"asyik asyik pasai hang jaaaa, kami muak la"..
 huk aloh, dah kata nih belog gue, memey sah aaa cerita pasal gue je...xnak baca sudah.. p belah kanan atas sekali tuhh atas symbol "X", p sana click. end of story,you happy..i pun happy..

betul dop? hihi

semalam kannn... wa jawab MOM,manyak payah woooo.. (mom: mechanics of materials). wa sedih, wa kuciwa..

mujur la ada naimah, p ajak wa makan . wa happy again. *gosok2 perut lemak jelly-jelly* hahaha

perut level kebuncitan makin naik, tendency nak kempis tuh mcm nipis je aihh.. huhu


ahhh, peduli apa den. lantak pi lah.. nnty training kurus balik (positip thinking) kekeke

harini.. the 1st of the year start quite good for me.. uools tau tak,my dear BB sokmo hang...so gara2 itu, aku terpaksalah dgn separuh hati p beli tepong. niat dihati suci ini, ingin ku petik ipom5 jadi peneman hidupku hari-hari..
tapi ipom5 bukanlah jodoh buek ku.. jadi.......


SONY mai jadi pengganti. memula beli tuh, aku mcm konpius gila.. patut ke tak aku grab tis baby sony. tapi aku pejamkan mata and just simply bought it. frankly speakin.. i feel nothing, that kind of adrenaline yg eksaited utk beli that henpong was not there. hurmmm. tapi,saya bersyukur.

that one person told me: tak semua yg kamu mahu, kamu dapat. kadang2..kamu dapat lain utk terima sesuatu yg lebih baik dr apa yg kamu mahukan.

deep enough.

tapiiiii...mujur la.. ada org sudi belikan aku tudung.. aidijuma scarfs, my forever faveret. kekeke.. shanteks wwooo,rasa happy dapat tudung tuh lagi over dari dpt hp baru.huh!


hurmm hurmmm.. mcm nak cerita banyak tapi mcm buntu juga. memalam ni, RAM mcm slow sikek la.. harap maklum ye awopp2 sekalian...

tahun baru kompem terkenal dgn azam baru kan????


aku...tak pikir apa lagi azam utk tahun ini.. after dah habis exam.. aku dh beres semua hal.. baru la den boleh seat back and relas.. cek2 sikek apa yg kurang nak kene fix and all lah.. nak target apa semua..

slow2.. take a small steps is better than none people.


itu jelah kut nak bitau.. saya ada henpong baru. itu sahaja. kekeke..

current  mood : report teater tak hantar lagi.. final tggl 3 papers lagi. =..=' ptptn tak mansuh lagi..yuran nak claim xupdate bendahari lagi..prghhhh! gila bnyak hal nak kene setel. aduiiiiiii




tudung baru wa..kekeke
 ( selfie tuh biasa) 
sila maklum

hehe