Translate

Friday, February 14, 2014

Niaga niaga

Nampaknya.. Ada sokongan dari pihak pihak terdekat. Sepupu gua dr mesir pun tgh kalut nk jadi supplier aku tlg juai juai. Acah main juai juai pun hado. Hahaha.  Jubah handsocks bedak arab and perfume. Hurmmm. Gue nak kene tgk pasaran how. Pk branding pk promotion tools. Banyak nih hoiii nak kene buek. Nak pakai ig aku ke pakai ig lain? Kan kalut kang nak balas all the texts yg masuk. Itu tak kene pk nak sumbat akaun mana bahagi profits how. Dulu aku niaga aku niaga sorg2. Senang. Modal sendiri untung sendiri. Ciput pun ciput la janji mengalir je masuk. Bila ada partnership nih. Kene duduk bw bincg sikek lah. Takkan nak kaut sorg. Hamboihhh.
Wa suke juai online2 nih cume wa xsuka tang shipping tuh. Kompemmm aaa letih joih nak tulis surat kat pos laju forms tuh pastu nak p ngantornya lagi. Adeeh. Tapi kalau dh minat. Wattodo. Hadap sajalah... Itu pk kemudian. Aku aritu ada simpan nama brader nak buek tagging branding nih. Ada duk celah mana ek? Alahai alahai....

Wa suka idea buek bisnes tudung mesir and tudung dgn syima tuh. Wa pun ada pk nak buat tudung tiedye. Agak agak mana eh nak cari pewarna baju? Hehe.. Kita kasi testing dulu lah. Kalau jalan kita proceed. Mihmihmih.

Pastu wa ingat wa nak juai selimut baby yg wa sendiri cari materials dia. Ada dah duk dalam kepala nak cr mana.

Tggu cr tailor ja. Setel. Haha
Sebelum apa apa pun. Tggu duit in dulu. Br bisa cerita panjang. Now sengkek gila. Nafsu aku nak membeli online pun terpaksa di kunci. Alahaiii

Duiiit duiiit,dimana kauuu.

(kan best kalau daun tuh duit)monolog dalaman sambil  kuis kuis daun kering gugur tepi taman...